Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Дипломе младим астрономима Школе астрономије

Младим астрономима 11. јун 2017. подељене су дипломе Школе астрономије 2016/2017, која је одржана у периоду од 8. јуна 2016. до 11. јуна 2017. у Удружењу Милутин Миланковић. Млади астрономи овладали су напредним темама у области астрономије и астрофизике.


Удружење Милутин Миланковић у својој стратегији рада и даљег развоја деловања посебно место посвећује младима, посебно онима који су заинтересовани за науку и културу, односно шире образовање, а све у циљу стварања младих интелектуалаца. Један последњих примера је и управо завршена Школа астрономије, чијим су полазницима подељене дипломе.

Школа строномије одржана је у периоду од 8. јуна 2016. до 11. јуна 2017. у Удружењу Милурин Миланковић у Београду. Овај курс организовали су студенти Катедре за Астрономију Математичког факултета у Београду и студентска организација Математичког факултета у Београду Омикрон, а у сарадњи са Центром за промоцију науке и Удружењем Милутин Миланковић у Београду. Међу младима који су похађали Школу астрономије налазили су се и чланови Клуба младих Удружења Милутин Миланковић, међу којима неки од предавача, као и неколицина полазника. Закључено је да је Школа била успешна и по речима учесника и по речима организатора и предавача. Планира се и нова Школа астрономија за период 2017/18.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !