Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Енергија, посвећеност и ентузијазам

Представници Генералштаба Војске Србије и Министарства одбране Србије били су у радној посети Удружењу Милутин Миланковић у четцртак 13. септембра 2017. Тако је настављена сарадња која је већ раније договорена, а спроводи се по плану.


Није прошло ни месец дана од пријема делегације Удружења код начелника Генералштаба Војске Србије, а већ је 13. септембра посета од стране Генералштаба узвраћена. У угодној атмосфери разрађени су и операционализовани ранији договори. Била је то прилика да се гости, који су показали видно интересовање за досадашње активности, али и за нове планове Удружења, упознају са најбитнијим резултатима за протеклих десет година нашег рада и сагледају неки садржаји који ће се у командама и јединицама Војске у наредном периоду реализовати заједничким акцијама.


Потврђена је спремност Генералштаба да, због Миланковићеве научне и патриотске величине, угледом Војске као институције од великог поверења народа у нашој земљи, подржи најновију акцију Удружења - покретање иницијативе за формирање Музеја Милутина Миланковића у Београду. Непосредни договори са представницима организационих целина Генералштаба резултираће низом активности у Војсци Србије на популаризацији Милутина Миланковића у следећим месецима.arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !