Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Неизбрисив траг Миланковића на интернету

Сајт Удружења Милутин Миланковић за последњих пет година прегледало је преко 18.000 посетилаца. Поред грађана Србије за рад Удружења заинтересовани су и држављани из још 94 државе света. Савременим и јасним информисањм глобалне јавности сајт Удружења је оправдао своје постојање.Удружење Милутин Миланковић пратећи трендове савремене технологије и начине глобалне комуникације има свој сајт који на један информативан и едукативан начин информише јавност о раду Удружења, као и о животу и раду великана српске и светске науке Милутина Миланковића.

Коришћење интернета данас се сматра једном уобичајеном, просто природном навиком. Око нас је све више младих људи који су одрасли уз његове предности. Његов значај огледа се пре свега у „електронском информисњу и образовању“ које је увек и у сваком тренутку доступно и неограничено и преко којег се даље постиже све остало…

Глобализација, развој интернета и телекомуникација су утицали на културу, науку, привреду и.., свуда у свету. Присуство на интернету данас је постало један од пресудних фактора успеха. Поседовањем веб сајта, више нисмо ограничени на свој град или земљу – сада се релативно лако и брзо постаје доступна свима на свету. Стручњаци за интернет и веб сајт говоре да је предстаљање на тај начин огледало нашег имиџа. Веб сајту (било чијем ако има веб адресу) може приступити свако ко има интернет, без обзира на удаљеност, радно време или број посетилаца.

Пратећи сва дешавања на глобалној мрежи Удружење Милутин Миланковић планира да свој сат редизајнира, да га усаглашава са временим токовима комуникације и презентирања информације, као и да што чешће ажурира свој садржај са актулним информацијама о Удружењу.arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !