Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Издаваштво и писана издања

Монографија „Милутин Миланковић – Путник кроз васиону и векове“

Aутори: Даница Спасова и мр Славко Максимовић
Издање: Удружење Милутин Миланковић, Београд, 2007.


Монографија „Милутин Миланковић – Путник кроз васиону и векове“

Публикација је урађена с основним циљем обезбеђења једне квалитетне, садржајне и атрактивне књиге која ће заједно са филмом од 40 минута представљати драгоцен материјал за свестраније спознавање лика и дела Милутина Миланковића. Прилагођена је средњешколском узрасту и предвиђена да буде основна литература која ће, уз филм, послужити наставницима и професорима у средњим школама и на факултетима за припрему и реализацију једног наставног часа посвећеног Миланковићу. Књига је препоручена од стране Министарства просвете уз став да се у Години Миланковића и у свим другим пригодним приликама користе и да буде основна литература за припрему једног обавезног часа посвећеног великану српске науке.

Бројни појединци и институције, руководећи се племенитом мисијом Удружења и народном мудрошћу да је твоје само оно што другоме поклониш, помогли су продукцију овог издања. Став свих је био да се књига са филмом нађе у свим срединама у којима се настава изводи на српском језику, како у земљи, тако и у иностранству, и као бесплатан примерак већ је упућена на више хиљада адреса.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !