Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Захвалница Удружења линијских пилота Србије Удружењу Милутин Миланковић

У програмској оријентацији Удружење Милутин Миланковић, уз друге видове сарадње, остварује сарадњу са бројним удружењима и асоцијацијама које негују вредности и свеколику баштину и у коме има додирних елемената са радом Удружења. Једно од тих је свакако уважено Удружење линијских пилота Србије, које баштини и уважава допринос Милутина Миланковића.На свечаности у Аероклубу, 24. октобра додељена је Захвалница нашем Удружењу са образложењем: За допринос успеху пројекта „У част српских ваздухопловних великана“ и сарадњу са нашим Удружењем – Захвални пилоти Србије.

На свечаности која је претходила додели признања својим ветеранима и сарадницима, гости, пилоти и остали чланови Удружења линијских пилота Србије су имали прилике да виде веома вредан документарни филм из 1928. године са лета Београд-Загреб, чиме је симболично повезано време стваралачког рада Миланковића на инфраструктурним објектима за потребе ваздухопловства са дугом летачком традицијом Србије.
Захвалницу из руку председника Удружења капетана Велимира Исаковића, који је присутнима образложио разлоге додељивања признања Удружењу Милутин Миланковић, примио је председник мр Славко Максимовић, уз захвалност на препознавању значаја и резултата рада и напомену да ће наредни период сарадње бити још интензивнији.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !