Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Соаре средом код Миланковића

Удружење Милутин Миланковић, заједно са НВО Нимбус Арт из Београда, 25. октобра започело је нови циклус својих активности под називом Соаре средом код Миланковића.Соаре код Миланковића ће се одржавати једном средом у месецу са намером да се више осветли живот и рад Милутина Миланковића преко посебних асоцијативних мултимедијалних програма, јер је познато да је Миланковић, осим што је био светски признати научник, био велики и свестрани љубитељ уметности, а уз то и књижевник. Први програм у оквиру овог циклуса био је уприличен гостовањем Гордане Крајачић, музичког критичара, публицисте и писца и др Уроша Дојчиновића, гитаристе, композитора, музиколога, педагога и публицисте.

Наступи веома познатих публициста и музичких стваралаца својим умешним вођењем надоградила је г-ђа Ана Јанковић, која је публику упознала са културно-историјским особеностима локације на којој се налази Удружење, прошетавши се кроз времеплов 25. октобра, чиме је знатно допринела свеукупном доживљају који ће својим садржајима, надамо се, побудити много већу пажњу него што је био првог организованог соареа.arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !