Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Статисти у Удружењу

Статисти филма „Краљ Петар Први у славу Србије“ који учествују на снимању историјског филма и ТВ серије „Краљ Петар Први у славу Србије“ посетили су Удружење Милутин Миланковић.

Војници Војске Србије који као статисти учествују на снимању историјског филма и ТВ серије „Краљ Петар Први у славу Србије“, редитеља Петра Ристовског, у паузи снимања играних секвенци филма посетили су Удружење Милутин Миланковић. Том приликом упознали су се са животом и делом научника и уз изложбу одгледали један од филмова из продукције Удружења. Костимирани и нашминкани војници - „рањеници“ и остали „ратници“, осим као обични гледаоци, филм су видели очима учесника у стварању филмског дела. Били су веома захвални Удружењу што су у тој ситуацији имали прилику да дознају нешто више о славном научнику. Пожелели су снимак за успомену уз жељу да та информација угледа светло дана, што би им била једна од успомена из Војске и филмске авантуре.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !