Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Подршка Удружења младим ауторима, будућим научним радницима

Низ година Удружење Милутин Миланковић настоји да пружи помоћ и подршку младима, остварујући тако своју мисију. Једна од бројних акција је подршка активностима Задужбине Андрејевић, која сваке године на конкурсу врши избор најбољих матурских радова и објављује их у свом зборнику.

Удружење награђеним младим ауторима, на свечаном скупу, који организује Задужбина Андрејевић, дарује неку пригодну књигу из своје писане продукције пружајући им на тај начин додатну подршку да истрајност у будућем раду гаје и на резултатима и методологији научног рада Милутина Миланковића. Тако је 12. марта потпредседник Удружења Слободан Стојановић уручио једно од издања младим ауторима који су краћим излагањима презентовали своје матурске радове. Било је право задовољство слушати веште беседе Милене Мимице, Катарине Коруге, Милана Милосављевића, Ирине Петровић, Саре Радојковић и Лене Далифоски из различитих области природних и друштвених наука. Рад Луке Васића, који је био спречен да присуствује свечаности презентовала је Задужбина.

Приликом обраћања младим ауторима Слободан Стојановић говорио је о раду са младима и за младе у оквиру активности на популаризацији Милутина Миланковића, позвавши их да посете Удружење и детаљније се упознају са великаном и његовим научним доприносом.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !