Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Крај школске године у Удружењу Милутин Миланковић

Ученици Осме београдске гимназије и Техничке школе „Дрво арт“ последње часове у текућој школској години посветили су обиласку Удружења Милутин Миланковић и сазнавању нових информација о великану српске науке.

У осмишљавању активности за ученике школа у којима изводи наставу, наставница Ивана Митровић редовно организује посету Удружењу са жељом да ученици по боравку и дружењу понесу пријатне успомене и буду богатији за угодно дружење и нове спознаје. Тако је било 16. јуна или 21. јуна, када су дословце последњи час наставе провели у нашем простору ученици Техничке школе „Дрво арт“. Ученицима је представљен рад Удружења на „враћању Милутина Миланковића у српски народ“. Са великом пажњом ученици су пратили излагање и пројекције филмова о научнику из видео продукције Удружења. Заједнички снимак за успомену и речи захвалности по окончању часа историјског памћења и научне популаризације потврда су успеха заједничке мисије на валоризацији личности и дела Милутина Миланковића.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !