Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Награде Удружења младим горанима

Удружење Милутин Миланковић, у склопу својих програмских активности, настоји да организацијама и појединцима, ученицима и студентима, за друштвено користан рад, у границама својих могућности, пружи подршку и награди их. На пригодној свечаности Покрета горана Србије 14. јуна председник Удружења мр Славко Максимовић и члан Управног одбора Удружења Љубомир Попара, вишедеценијски активиста горанске организације, уручили су пригодне награде - књиге из продукције Удружења.

Свечаност је уприличена поводом Конкурса који је расписао Покрет горана Србије у сарадњи са: Министарством пољoпривреде, шумарства и водоприврде -вУправом за шуме и Ревијом ''Шуме'', поводом обележавања 5. јуна Светског дана заштите животне средине. На наградном конкурсу за прозни састав, песму, цртеж, карикатуру, плакат, горанску еколошку поруку и фотографију учешће је узело 35 општинских и градских организација Покрета горана са подручја Републике Србије.

Награђена су деца из 24 општине и града и то: Сомбора, Суботице, Сремске Митровице, Сврљига, Деспотовца, Жагубице, Параћина, Врања, Бољевца, Краљева, Књажевца, Јагодине, Зајечара, Смедерева, Трстеника, Пожеге, Пирота, Новог Београда, Звездаре, Чукарице, Раковице, Савског Венца, Лазаревца и Сурчина.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !