Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Неопходност боље повезаности матице и дијаспоре

Удружење Милутин Миланковић 18. јуна било је место окупљања више истакнутих појединаца који су покренули иницијативу да се конституише једна невладина и непрофитна организација која би се бавила увезивањем матице са нашом дијаспором.

Иницијални састанак протекао је у општој позитивној атмосфери која је резултирала плебисцитарним ставом да је овакав вид организовања пожељан. Покренуте иницијативе и предлози за начин рада будућег организационог облика преточиће се у платформу која ће се свим заинтересованим предочити на оснивачкој скупштини, планираној за 13. јули у Новом Саду. Од покретача иницијативе истакнуто је да су инспиративни научни домети и целокупан живот Милутина Миланковића определили да се иницијални састанак одржи управо у Удружењу због Миланковића као изузетног узора за васколики српски народ и резултата који су постигнути у раду Удружења, о чему сведоче и поруке из Књиге утисака.

arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !