Удружење

Милутин Миланковић

Београд

"Осунчавање Земље покорава се неминовном закону,
исто тако тачном као што је Њутнов закон гравитације."

Вести

Удружење Милутин Миланковић на манифестацији „Јевремова - Улица сусрета“

На десетој по реду манифестацији „Јевремова - Улица сусрета“, у организацији Канцеларије младих општине Стари Град, која се традиционално одржава поводом Дана општине, црквеног празника Цвети и крсне славе Старог града, првог априла одржана је ова веома занимљива и весела манифестација. Вишесатна манифестација обиловала је бројним садржајима културног, научног, спортског, забавног, туристичког и других садржаја.

Highslide JS

Удружење је прихватило позив Канцеларије младих општине Стари Град и узело учешће на истој са својим штандом, на коме су посетиоци и заинтересована лица могла да добију корисне информације о научнику и раду Удружења. Тиме је, како је нагласио један посетилац, пружило допринос свеукупној манифестацији. „Место у једној од најстаријих и најзначајнијих улица у Београду, као и у Старом граду уопште, морају имати Београђани који су задужили овај град, а то је свакако Милутин Миланковић“, речи су које је изговорио времешни, али веома енергичан становник Јевремове улице. Неколико удружења са територије Старог града пожелело је успостављање сарадње са Удружењем Милутин Миланковић.

На тој акцији, учешће су узеле бројне школске и друге институције, удружења и појединци са територије општине. Својим садржајима омогућили су разнолику и свечану атмосферу, која је била видљива упркос промењивом времену, зачињеном кишом и ветром повремено.

Highslide JS
Детаљи са штанда Удружења Милутин Миланковић
arrow

Информације


За све информације, контакте, актуелности и сазнања поводом дела и рада нашег Удружења, Молимо Вас да нас контактирате путем е-маил адресе:

milankovicm@gmail.com

Такође, можете нас контактирати и путем следећих телефона:

мр Славко Максимовић
+381 (64) 13 57 307
(председник Удружења)

Слободан Стојановић
+381 (63) 71 64 307
(потпредседник Удружења)

Срдачно Вам се захваљујемо !