Вести

Делегација Удружења Милутин Миланковић у Радио Телевизији Србије

Делегација Удружења Милутин Миланковић у саставу Славко Максимовић, Александар Липковски, Миша Ивановић и Слободан Стојановић посетила је 19. априла Јавну медијску установу Радио Телевизију Србије. Директор те установе господин Драган Бујошевић примио је Повељу Милутин Миланковић у знак признања и захвалности за медијску подршку раду Удружења на популаризацији живота и научног дела Милутина Миланковића.

Naslovna-rts
Миша Ивановић, Славко Максимовић и Драган Бујошевић приликом разговора


Председник Удружења Славко Максимовић, уручујући Повељу Милутин Миланковић, изразио је захвалност Радио телевизији Србије за континуирану медијску подршку раду Удружења на реализацији програмске мисије. Том приликом је, износећи у најосновнијем главне резултате и акције Удружења, потенцирао посебно актуелну иницијативу и тежишну активност Удружења на формирању Музеја Милутин Миланковић. Руководству РТС и библиотеци Телевизије је при том поклонио неколико продуката нашег рада.
Директор РТС Драган Бујошевић, захваљујући се на добијеном признању, истакао је потребу даље сарадње и спремност Јавне медијске установе да и даље пружа подршку акцијама Удружења на популаризацији Милутина Миланковића, истичући при том потребу размене идеја о могућностима сарадње на заједничком циљу.

slavko-i-bujosevic
Славако Максимовић и Драган Бујошевић