Vesti

Delegacija Udruženja Milutin Milanković u Radio Televiziji Srbije

Delegacija Udruženja Milutin Milanković u sastavu Slavko Maksimović, Aleksandar Lipkovski, Miša Ivanović i Slobodan Stojanović posetila je 19. aprila Javnu medijsku ustanovu Radio Televiziju Srbije. Direktor te ustanove gospodin Dragan Bujošević primio je Povelju Milutin Milanković u znak priznanja i zahvalnosti za medijsku podršku radu Udruženja na popularizaciji života i naučnog dela Milutina Milankovića.

Naslovna-rts
Miša Ivanović, Slavko Maksimović i Dragan Bujošević prilikom razgovora


Predsednik Udruženja Slavko Maksimović, uručujući Povelju Milutin Milanković, izrazio je zahvalnost Radio televiziji Srbije za kontinuiranu medijsku podršku radu Udruženja na realizaciji programske misije. Tom prilikom je, iznoseći u najosnovnijem glavne rezultate i akcije Udruženja, potencirao posebno aktuelnu inicijativu i težišnu aktivnost Udruženja na formiranju Muzeja Milutin Milanković. Rukovodstvu RTS i biblioteci Televizije je pri tom poklonio nekoliko produkata našeg rada.
Direktor RTS Dragan Bujošević, zahvaljujući se na dobijenom priznanju, istakao je potrebu dalje saradnje i spremnost Javne medijske ustanove da i dalje pruža podršku akcijama Udruženja na popularizaciji Milutina Milankovića, ističući pri tom potrebu razmene ideja o mogućnostima saradnje na zajedničkom cilju.

slavko-i-bujosevic
Slavako Maksimović i Dragan Bujošević