Вести

Грађевински факултет нови колективни члан Удружења Милутин Миланковић

Потписом Споразума о сарадњи верификована дугогодишња успешна сарадња Факултета и Удужења.

У веома пријатној атмосфери декан Грађевинског факултета проф.Владан Кузмановић и председник Удружења Милутин Миланковић мр Славко Максимовић с сарадницима размотрили су досадашњу сарадњу Факултета и Удружења. Са задовољством је констатовано да је Грађевински факултет институција у којој је Удружење имало сталну подршку у његовој племенитој активности, афирмацији лика и дела Милуитина Миланковића.

Удружење је у просторијама, и уз техничку подршку, на Грађевинском факултетету организовало три веома успешна  научна скупа и одржало неколико занимљивих предавања посвећена Миланковићу. Професори Грађевинског факултета су били редовни предавачи на трибини Удружења „Отворена среда“. И на крају, трба истаћи и финансијску подршку Удружењу.

Договорено је да, уз наставак устаљене сарадње,  Грађевински факултет буде суорганизатор и домаћин Међународне конференције Сто година новојулијанског календара Милутина Миланковића.

“Задовољство ми је да у име Факултета могу да помогнем Вашу племениту мисију афирмације лика и дела Милутина Миланковића.”