Vesti

Nagrada „Kulturni obrazac“ potvrda uspešne godine za nama

Godina za nama predstavlja još jednu uspešnu godinau u radu Udruženja. Godina 2019. u kojoj je Udruženje visokim kvalitetom aktivnosti, volonterskim radom, entuzijazmom i plemenitim težnjama, uspelo da realizuje veoma složene projekte i aktivnosti čime je zavredelo Priznanje „Kulturni obrazac“, značajno društveno priznanje koje Ministarstvo kulture i informisanja dodeljuje samo najboljima.

slavko-ministar-ko

I upravo uspešna 2019. godina u radu bila je povod da se mr Slavko Maksimović, predsednik Udruženja Milutin Milanković obrati članovima i prijateljima Udruženja. On u svom dopisu kratko informišee o aktivnostima 2019, drugim dosadašnjim rezultatima Udruženja, kao i o budućim aktivnostima i programe na popularizaciji lika i dela Milutina Milankovića u nastupajućem periodu.

U svom dopisu Maksimović posebno naglašava da je kvalitetom i obimom realizovanih aktivnosti Udruženje zavrednelo četiri značajna društvena priznanja: Svetosavsku nagradu (2012.), Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević“ (2015.), Medalju Mihajlo Pupin (2018.) i već spomenuto Priznanje „Kulturni obrazac“ (2019.).