Вести

Удружење Милитин Миланковић на мапи Туристичке организације Београда

Након пласирања идеје и прелиминарног договора са Туристичком организацијом Београда да се приликом посета туриста у Београду за специјализоване групе, организује обилазак Удружења као једне од научних дестинација на туристичкој мапи, дошло је до прве посете једне групе туриста Удружењу.

Naslovna-TOB-Bor

И поред веома лошег времена у граду, Удружење је 14. маја посетила група учесника међународног научног скупа који је организовао Технички факултет из Бора, иначе организациона јединица Београдског универзитета. Они су показали изражено интересовање за садржај изложбене поставке и филмског материјала који је Удружење продуцирало.

Веома задовољни презентованим садржајима изразили су жељу да се поново организује једна комплекснија манифестација рада Удружења Милутин Миланковић у том граду и поред чињеница да је то учињено раније. Та идеја је прихваћена са задовољством. Задовољство и захвалност је изразио и туристички водич који је најавио будуће посете туриста, како је казао, будућем музеју великана. Заједнички снимак за успомену и подсећање на задовољство доживљеног.